Google Ads kampánykezelés eredmény garanciával

Kampánykezelő csapatunk 7.882M Ft árbevételt és 518E db konverziót szerezett ügyfeleinknek 667M Ft kezelt éves hirdetési költésből. Google Ads kampánykezelés 100%-os eredmény garanciával!

Szolgáltatásaink

Google Ads Kampánykezelés

google ads hirdetéskezelés keresési hirdetések

Google keresési Kampánykezelés

A Google keresési kampányok kezelésével a terméke vagy szolgáltatása után aktívan kereső embereket érjük el kulcsszavakra célozva. A kampányok hatékonysága azonban függ a kiválasztott kulcsszavaktól és azok relevanciájától, tehát a kampánykezelők szakértelmétől és tapasztalatától.

google ads hirdetéskezelés termékszintű keresési hirdetések

Termékszintű Kampánykezelés

Az egyedi termék szintű keresési kampányok lehetővé teszik, hogy a vásárlási folyamat végén járó embereket érjük el, akik már közvetlenül egy termékre vagy gyártóra keresnek. A kampánykezelés hatékonysága függ a használt JS és API eszközök hatékonyságától és a kampánykezelő hozzáértésétől.

google ads hirdetéskezelés shopping hirdetések

Google Shopping Kampánykezelés

A Google Shopping keresési kampányok képes termékhirdetései a vásárlás előtt álló emberek tekintetét vonzzák, mivel a hirdetések közvetlenül a képes termékhirdetések a fizetett keresési eredmények felett jelennek meg. A jól optimalizált Shopping kampányok általában eredményesek.

google ads performance max hirdetéskezelés

Performance Max Kampánykezelés

A Google Teljesítmény Maximalizáló kampányok lehetővé teszik, hogy egy hirdetéssel megjelenjünk a Google összes felületén, így nagyobb elérést érhetünk el. Azonban érdemes hivatásos kampánykezelőre bízni ezt a kampánytípust, mert könnyen megborulhat az eredmény.

google ads remarketing hirdetéskezelés

Remarketing Kampánykezelés

A Google remarketing kampányok lehetővé teszik, hogy a weboldalon korábban már járt látogatókat ismételten elérjük és vásárlásra bírjuk. Érdemes új üzenettel és ha megoldható új céldallal elérni ezeket az embereket. Tapasztalt kampánykezelő kezében ügyes eszköz a bevétel generálásra.

google ads dinamikus remarketing hirdetéskezelés

Dinamikus Remarketing Kampánykezelés

Termékszintű dinamikus remarketing kampányok kezelésével a termékoldalakat korábban megtekintő embereket tudjuk ismételten elérni költséghatékonyan. Megéri a Google és a Meta felületein is indítani ilyen kampányokat.

google ads display hirdetéskezelés

Google Display Kampánykezelés

A Google Display kampányok kezelésével nagy hatékonysággal elérjük a célcsoportját, és akár a versenytársaink látogatóira is célozhatunk. A reszponzív képes hirdetéseket tartalmazó kampányokkal natívnak látszó, vizuálisan vonzó hirdetéseket jeleníthet meg több millió webhelyen & alkalmazásban.

google ads discovery hirdetéskezelés

Google Discovery Kampánykezelés

A Google Discovery kampányok kezelésével a Google Discover, a Gmail és a YouTube felületeken hirdethetünk, és így nagyobb elérést érhetünk el. Ezért elég hatékony ez a kampánytípus. A Google Discover a Google mobilalkalmazásban található feed, ahol érdeklődés alapján listáz friss tartalmakat.

google ads youtube hirdetéskezelés

YouTube videós Kampánykezelés

A YouTube a világ második legnagyobb keresője és egyben a világ második leglátogatottabb weboldala . YouTube videós kampányok kezelésével pontos célzással és jó hatékonysággal elérjük a célközönségének jelentős részét, mivel a hirdetések közvetlenül a videók előtt vagy alatt jelennek meg.

Partnereink Írták

Vélemények a kampánykezelésről

Laciék segítségével nem csak rengeteg munka került le a vállunkról, hanem meg tudtuk őrizni profizmusunkat, sőt fejlesztéseik révén még hatékonyabban tudjuk dominálni a piacot.”
Ékes Richárd

ügyvezető, iDrinks.hu

“Hosszabb ideje dolgozunk együtt, megbízható, szakmailag maximálisan felkészült csapat, hiteles és eredményorientált hozzáállással, jó ár-érték aránnyal. Csak ajánlani tudom őket!”
Boruzs Ákos

marketingvezető, Szexshop.hu

„Rövid idő alatt bebizonyították, hogy a rájuk bízott hirdetési pénz nem költség, hanem befektetés. Vérprofik, megbízhatók, és széles látókörükkel folyamatokban gondolkodnak, amivel pénzt keresnek nekünk.”

Siposs Levente

ügyvezető, betonbooster.hu

„…azóta pár email üzenetváltás és minden úgy működik ahogy szeretném. Munkadíjuk megfizethető, a kért feladatokat rendszeresen elvégzik és folyamatosan ellenőrzik az eredményeket. Írj nekik, ha ilyen csapatot keresel!”

Szabados Péter

ügyvezető, peterlancfuresz.hu

Nagyon lelkiismeretes és alapos csapat, jó döntés volt rájuk bízni a Google Ads kampányaink kezelését. Proaktívak és minden kérésünkre, kérdésünkre gyorsan és segítőkészen reagálnak. Ezúton is köszönjük a színvonalas munkát!”

Matus Krisztina

ügyvezető, A-Z Bútor Webáruház

“Jó ideje dolgozunk már velük, csak ajánlani tudom őket. Profi, ügyfélközpontú csapat!”

Mihálkovics Péter

marketingvezető, gamecenter.hu

“Nyugodt szívvel mernénk ajánlani őket bármelyik ismerősnek, akinek segítségre van szüksége az online marketing világában!”

Füleki László

marketingvezető, gumiszőnyeg.eu

„Sok éves tapasztalattal rendelkező megbízható partner. Mindig segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel nagyon profik!

Rausch Péter

ügyvezető, szivattyu-shop.hu

Referenciáink

Partnereink

Proaktív, segítőkész

Kampánykezelő csapatunk

6 fős tapasztalt kampánykezelőből álló csapatunk a kampánystratégia megtervezésétől, a mérések pontos beállításán át, a hirdetések, kampányok és weboldalak optimalizálásáig megbízható partnere lesz a hétköznapokban.

bali zoltán google ads sazkértő
Bali Zoltán

Ügyvezető, Google Ads script fejlesztés

bali lászló google ads szakértő
Bali László

Vezető Google Ads kampánykezelő

Kerti Tibor

Senior Google Ads kampánykezelő

Aranyos István

Senior Webáruház specialista, konverzióoptimalizálás

győri ferenc google ads szakértő
Győri Ferenc

Google Ads kampánykezelő

Gonda Gergő

Junior Google Ads kampánykezelő

Google Ads kampánykezelés eredmény garanciával – Próbálja ki a közös munkát!

Az első hónapos tesztidőszakban 100%-os elégedettségi és eredmény garanciát adunk a munkadíjunkra az új partnereinknek!