Kik vagyunk

A KMÜ csapata = Megbízható, felkészült szakemberek.

Tapasztalt csapatunk a Google Ads és Shopping kampánystratégia megtervezésétől, a méréseid beállításán át, a hirdetéseid, kampányaid és webáruházad optimalizálásáig partnered lesz a hétköznapokban.


Munkafolyamat


Ügyfeleink írták rólunk

“Nem költség, hanem befektetés”
“Webáruház tulajdonosként mindig tudtam, hogy a Google Ads hirdetések elkerülhetetlenek, és látogatószerzés egyik alapköve. Először azt gondoltam, hogy majd megoldom magam, és elvégeztem két tanfolyamot, meg elolvastam egy könyvet. Ekkor kezdtem megérteni, hogy ha nem találok egy olyan profi társaságot, aki ezt kiválóan csinálja, akkor rengeteg pénzt fogok elégetni. Az első próbálkozásaim kudarcba fulladtak. Több olyan céggel is dolgoztam, akik nagyot mondtak, de keveset mutattak. Azt mondták nem jó a webáruházunk. Végül a neten keresgélve megtaláltam a KMÜ marketinget. A weboldaluk láttán máris világos volt számomra, hogy tudják miről beszélnek. Rövid idő alatt bebizonyították, hogy a rájuk bízott hirdetési pénz nem költség, hanem befektetés. Vérprofik, megbízhatók, és széles látókörükkel folyamatokban gondolkodnak, amivel pénzt keresnek nekünk.”
Siposs Levente
ügyvezető, felujitaswebaruhaz.hu
“Nagyon lelkiismeretes és alapos csapat”
“Mikor már mindenképp szükségessé vált a külső segítség bevonása a Google Ads hirdetéseink kezelésébe, akkor kerestem meg Laciékat néhány színvonalas szakmai cikkük elolvasása után. Kiderült, hogy nemcsak a webáruházak hirdetési problémáit látják jól, hanem a megoldásukban is segítenek. Nagyon lelkiismeretes és alapos csapat, jó döntés volt rájuk bízni a kampányaink kezelését. Proaktívak és minden kérésünkre, kérdésünkre gyorsan és segítőkészen reagálnak. Ezúton is köszönjük a színvonalas munkát!”
Matus Krisztina
ügyvezető, A-Z Bútor Webáruház
“3 hónap után nyereségesek lettek a hirdetések”
“Űber király! Ezzel a két szóval tudom jellemezni Laciék munkáját. 2017. Január óta dolgozik a JomTom Hungary Kft a KMÜ-vel. Azért kerestem alvállalkozót az Ads hirdetésekhez, mert tudtam, hogy nem akarok megtanulni űrrepülőt vezetni. Hosszas válogatás után a Lacival egy kellemes (tartalmas) beszélgetés zajlott telefonon az igényekről és lehetőségekről, de már ott meggyőzött arról, hogy értik a dolgukat. 3 hónap után nyereségesek lettek a hirdetések, aminek konverziója azóta nagyban javult (300e Ft költéssel 2,1M Ft bevétel), hála a folyamatos kontrollingnak a részükről. Azért szeretek Laciékkal dolgozni, mert bármikor írhatok-hívhatom őket, gyorsan válaszolnak és proaktív módon állnak elő megoldási javaslattal. Nincs mellébeszélés és ezen felül nincs elszállva az árakkal sem. Mióta dolgozunk másoknak is ajánlottam őket. Hajrá srácok!”
Schramm Viktor
ügyvezető, jomtom.hu
“Hatékonyabban tudjuk dominálni a piacot”
“Dinamikusan fejlődő cégünknél az egyik legnagyobb kihívás, hogyan őrizzük meg profizmusunkat úgy, hogy a működéshez szükséges folyamatokat delegáljuk. A hazai viszonyok között rendkívül nehéz olyan partnert találni, aki olyan odaadással és szakértelemmel végzi el a feladatot, mint magunk. Laciék segítségével nem csak rengeteg munka került le a vállunkról, hanem meg tudtuk őrizni profizmusunkat, sőt fejlesztéseik révén még hatékonyabban tudjuk dominálni a piacot.”
Ékes Richárd
ügyvezető, idrinks.hu
“Pár email üzenetváltás és minden úgy működik ahogy szeretném”
“A KMÜ Marketing kiváló választás, ha webáruházad van és Google Ads-en hirdetsz. Ads nélkül, ma már elképzelhetetlen az interneten történő hirdetés. Magányos harcosként sok mindent ki lehet tanulni, de annyira precízen látni és beállítani mindent, mint aki minden nap ebből él, igen csak embert próbáló feladat. Ezért döntöttem a KMÜ Marketing csapata mellett, azóta pár email üzenetváltás és minden úgy működik ahogy szeretném. Munkadíjuk megfizethető, a kért feladatokat rendszeresen elvégzik és folyamatosan ellenőrzik az eredményeket. Írj nekik, ha ilyen csapatot keresel!”
Szabados Péter
értékesítési vezető, peterlancfuresz.hu
“A webáruház forgalma az egekbe szökött”
“Kezdő webáruház üzemeltetőként szembesültem a Google Ads bonyolult és időigényes voltával. Szerencsére a webet böngészve rátaláltam Laciékra, azaz a KMÜ Marketingre, akik profi szakértelmükkel és segítőkész hozzáállásukkal már az első hónap után meggyőztek arról, hogy jó döntés volt a közös munka elindítása. Több éves együttműködésünk eredményeként a webáruház forgalma az egekbe szökött, mindezt úgy, hogy közben a költségek alacsonyak maradtak. Köszönöm Srácok! Fogunk még dolgozni együtt! Ha Google Ads, akkor csakis a KMÜ Marketing!”
Takács Gábor
volt tulajdonos, naturkence.hu
“Csillagos 5-ös a teljesítményük”
“A KMÜ a szakma azon 5%-ában van amelyik tanácsaival érdemileg tudja segíteni egy e-kereskedelmi vállalkozás sikerét. Google Ads kezelésben a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek legyen az forgalom maximalizálás, vagy hatékony büdzsé menedzsment. Csillagos 5-ös a teljesítményük!!! Köszönöm a munkát Laci. További sok sikert!”
Győrffy Zsolt
ügyvezető, kisautok.hu
“Naprakészek és azonnal az ügyfél szolgálatára sietnek”
“Nagyon szívesen ajánlom ismerősöknek és ismeretleneknek egyaránt, mert tudom, hogy minőségi, precíz munkát végeznek a srácok! Szerintem a piacon a legjobbak, ha google adsről vagy seo tanácsadásról van szó. Mindenben naprakészek és azonnal az ügyfél szolgálatára sietnek!”
Pető Dániel
marketingvezető, orawebaruhaz.hu, ekszerwebshop.hu
“Megbízható, szakmailag felkészült csapat”
“Hosszabb ideje dolgozunk együtt, megbízható, szakmailag maximálisan felkészült csapat, hiteles és eredményorientált hozzáállással, jó ár-érték aránnyal. Csak ajánlani tudom őket!”
Boruzs Ákos
marketingvezető, szexshop.hu
“Profi, ügyfélközpontú csapat”
“Jó ideje dolgozunk már velük, csak ajánlani tudom őket. Profi, ügyfélközpontú csapat!”
Mihálkovics Péter
marketingvezető, gamecenter.hu
“Nyugodt szívvel mernénk ajánlani őket”
“Google keresőn keresztül találtunk rájuk és aztán a személyes találkozó teljesen meggyőzőtt arról, hogy rájuk van szükségem. Az eddigi közös munkák egyértelműen igazolták az előzetes elvárásainkat. Nyugodt szívvel mernénk ajánlani őket bármelyik ismerősnek, akinek segítségre van szüksége az online marketing világában!”
Füleki László
marketingvezető, gumiszőnyeg.eu
“Kimagasló az emberi és szakmai hozzáállás”
“Google Ads kampányok kapcsán már több, mint egy éve dolgozunk Veletek és mindennel maximálisan elégedettek vagyunk! Az eredmények zseniálisak, a csapat pedig rendkívül profi és támogató! A hazai piacon kimagasló az az emberi és szakmai hozzáállás és tudás, amit Ti képviseltek! Bízom benne, hogy nagyon sokáig fog még folytatódni ez az együttműködés!”
Szolyák Szilvia
marketingvezető, Urban Lobby
“Megbízható partner. Mindig segítőkész.”
“Sok éves tapasztalattal rendelkező megbízható partner. Mindig segítőkész. Olyan problémáink oldódtak meg, a hirdetések terén amivel egyedül nem boldogultunk. Hiába ez is egy külön tudományág! Csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel nagyon profik!”
Rausch Péter
ügyvezető, szivattyu-shop.hu

Kérj ajánlatot és dolgozzunk együtt kockázatmentesen!

Az első 3 hónapos próbaidőszakra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!