Skip links

Kik vagyunk

Ismerj meg minket, hogy tudd miért érdemes velünk dolgoznod

251M
Ft kezelt költés (utolsó 12 hó)
38
aktív ügyfélszám
19
5,0-ás Google Cégem értékelés
3
fős csapat

Mérések helyes beállítása

Ha megfelelő mérések nélkül hozol döntést, akkor az olyan, mintha vakon tájékozódnál, ezért fontos azok ellenőrzése és beállítása!

Konverziókövetés beállítása

Segítünk meghatározni a vállalkozásod számára fontos konverziós célokat, és segítünk a konverziókövetés beállításában.

Hirdetés, landolóoldal elemzés

A kampányaidhoz több hirdetésvariációt és egyedi landolóoldalakat készítünk, hogy mindig a legjobb hirdetéseket és a leghatékonyabb céloldalt használjuk.

Adatvezérelt optimalizálás

A rendszeres adatvezérelt optimalizálás eredményeképpen csökkenni fog az ügyfélszerzési és a konverziós költséged, továbbá nőni fog az online bevételed.

Megtérülésfókusz

Folyamatosan optimalizáljuk a kampányaid jövedelmezőségét és a hirdetésre fordított összegek hatékony megtérülését a céloknak megfelelően.

Látogatói viselkedéselemzés

A rendszeres látogatói viselkedéselemzés eredményeképpen hónapról hónapra segítünk javítani a weboldalad hatékonyságán. Ez emelt díjas szolgáltatáscsomag része.

Vezetők

Bali László

Bali László

Szakmai vezető, keresőmarketing specialista
Bali Zoltán

Bali Zoltán

Ügyvezető, Google Ads script fejlesztés

Miért dolgozunk?

“Célunk, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal segítsük az online ügyfélszerzésben és az internetes értékesítési bevételeik növelésében az értéket adó magyar vállalkozásokat.”

Ügyfélvélemények

“A hazai viszonyok között rendkívül nehéz olyan partnert találni, aki olyan odaadással és szakértelemmel végzi el a feladatot, mint magunk. Laciék segítségével nem csak rengeteg munka került le a vállunkról, hanem meg tudtuk őrizni profizmusunkat, sőt fejlesztéseik révén még hatékonyabban tudjuk dominálni a piacot.”

Ékes Richárd
Ékes Richárd
Ügyvezető

“Laciék a szakma azon 5%-ában vannak, amelyik tanácsaival érdemileg tudja segíteni egy e-kereskedelmi vállalkozás sikerét. AdWords fiókkezelésben a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek, legyen az forgalom maximalizálás, vagy hatékony büdzsé menedzsment. Csillagos 5-ös a teljesítményük! Köszönöm a munkátokat.”

Győrffy Zsolt
Győrffy Zsolt
Ügyvezető

“Tehetséges, elhivatott csapat, akik nagyon sokat segítenek abban, hogy a legtöbbet és legjobbat tudjuk kihozni magunkból. Minden fejlődő vállalkozásnak szüksége van egy olyan partnerre, mint a KMÜ!”

Kovács-Koller Róbert
Kovács-Koller Róbert
Ügyvezető

“…elérhetőek mindig, vagy ha mégsem, amint lehetőség adódik, visszahívnak. Rengeteg javaslatuk van és érezni, hogy örömmel és szakértelemmel végzik a munkájukat. Nem egy vagy a száz ügyfél közül…”

Nagy Sánor
Nagy Sánor
Marketing Vezető

“Az elején járunk az együttműködésnek, de gyümölcsöző kapcsolat lesz ez, már látszik.”

Papp István
Papp István
Ügyvezető

“Nagyon precíz és hatásos munka, ahogy mi is dolgozunk .”

Pörzse Norbert
Pörzse Norbert
Ügyvezető
Vedd fel a kapcsolatot csapatunkkal

Kérj ajánlatot kockázatmentesen

Annyira megbízunk a szaktudásunkban és a tapasztalatunkban, hogy az első 3 hónapos időszakra pénzvisszafizetési garanciát adunk!

Ajánlatot kérek