Ügyfeleink véleménye

2022-ben 68 db aktív ügyfélnek kezeltünk összesen 667 millió Ft Google Ads hirdetési költést, amiből 7.8 milliárd Ft árbevételt és 518 ezer konverziót generáltunk a partnereinknek.

A munkánkról mondták

Ügyfélvélemények

Laciék segítségével nem csak rengeteg munka került le a vállunkról, hanem meg tudtuk őrizni profizmusunkat, sőt fejlesztéseik révén még hatékonyabban tudjuk dominálni a piacot.”
Ékes Richárd

ügyvezető, iDrinks.hu


“Hosszabb ideje dolgozunk együtt, megbízható, szakmailag maximálisan felkészült csapat, hiteles és eredményorientált hozzáállással, jó ár-érték aránnyal. Csak ajánlani tudom őket!”
Boruzs Ákos

marketingvezető, Szexshop.hu


„Rövid idő alatt bebizonyították, hogy a rájuk bízott hirdetési pénz nem költség, hanem befektetés. Vérprofik, megbízhatók, és széles látókörükkel folyamatokban gondolkodnak, amivel pénzt keresnek nekünk.”

Siposs Levente

ügyvezető, betonbooster.hu

„…azóta pár email üzenetváltás és minden úgy működik ahogy szeretném. Munkadíjuk megfizethető, a kért feladatokat rendszeresen elvégzik és folyamatosan ellenőrzik az eredményeket. Írj nekik, ha ilyen csapatot keresel!”

Szabados Péter

ügyvezető, peterlancfuresz.hu

Nagyon lelkiismeretes és alapos csapat, jó döntés volt rájuk bízni a Google Ads kampányaink kezelését. Proaktívak és minden kérésünkre, kérdésünkre gyorsan és segítőkészen reagálnak. Ezúton is köszönjük a színvonalas munkát!”

Matus Krisztina

ügyvezető, A-Z Bútor Webáruház


“Jó ideje dolgozunk már velük, csak ajánlani tudom őket. Profi, ügyfélközpontú csapat!”

Mihálkovics Péter

marketingvezető, gamecenter.hu

“Nyugodt szívvel mernénk ajánlani őket bármelyik ismerősnek, akinek segítségre van szüksége az online marketing világában!”

Füleki László

marketingvezető, gumiszőnyeg.eu

„Sok éves tapasztalattal rendelkező megbízható partner. Mindig segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel nagyon profik!

Rausch Péter

ügyvezető, szivattyu-shop.hu


Aktív ügyfélfiók
millió Ft kezelt költés
/ Év
millió Ft Árbevétel
/ Év
Konverzió
/ Év

Próbálja ki a közös munkát az első hónapban kockázatmentesen!

Annyira megbízunk a szaktudásunkban és a tapasztalatunkban, hogy az első hónapos tesztidőszakban 100%-os elégedettségi garanciát adunk az új partnereinknek!